Gezin...

Het leed dat zwemles heet

Ik wil het even hebben over het aan- en uitkleden in dat krappe hok. Het moment dat je je wil omdraaien, je met je knieholte per ongeluk het bankje omhoog duwt. Om vervolgens zichtbaar in blote kont, je met je voeten tegen beide deuren aan moet duwen, omdat rot bankje weer omlaag te krijgen en die deuren te kunnen sluiten. Ja, heb je hem, dat beeld?

Lees verder...

Cavia of voorbips. Hoe noem jij het ‘down under” ?

Nu zul je je misschien afvragen waarom ik hierover schrijf. Nou, omdat ik heb gemerkt dat meerdere vrouwen hier mee “zitten”. En vooral omdat Marcello “het” van de week een naam gaf waarbij ik dacht; HIER TREK IK DE GRENS.

Lees verder...

Zes H-E-L-E lange weken

Oke, daar zit ik dan. Moederziel alleen. Geen kinderen en geen man om me heen. Toen zes weken geleden de zomervakantie begon hoopte ik op een nieuwsbericht dat de zomervakantie dit jaar maar vier dagen zou duren en kon ik niet wachten op een dag als deze. Ze weken is lang mensen, heel lang.

Lees verder...

Deze TEKENFILMS geven mij de rillingen

Ik houd echt van tekenfilms, maar dan bedoel ik wel de mooie, leuke en de minst irritante tekenfilms. Want man man man wat een meuk zit er soms tussen. Nou ja meuk, ik bedoel meer de bloed-onder-je-nagels-vandaan-halende tekenfilms.

Lees verder...

De Boys’ birthday party!

Zo ben je druk met de voorbereidingen van de verjaardagen, traktaties maken, boodschappen doen, het tuinfeest en de cadeautjes scoren. En nu is het alweer voorbij. Mijn jongens zijn inmiddels vijf en drie. In deze blog deel ik hoe het was en wat voor leuke cadeautjes de boys hebben gehad.

Lees verder...

Goodbye my lovely....

“Het ergste kwam nog. Dat waren namelijk de woorden die uit mijn eigen mond kwamen?”
Nieuw huis gekocht? Baby op komst? Nieuwe baan? Nope, het is iets vreselijks! Iets waarvan ik al bijna 5 jaar zeg het nooit te doen, is werkelijkheid geworden.

Lees verder...

Vandaag heet ik...

Mama! Mama? Mam? Mama!! MAMAMAA!!!

Dit hoor ik zo ongeveer 127896 keer per maand? Nee per DAG! Of soms de ochtend alleen al. Dan zul je denken dit is natuurlijk alleen als hun vaderfiguur niet thuis is. Oh jawel! Die is niet alleen thuis maar zit gewoon naast ze op de bank.

Ik heb besloten dat ik vandaag Palma heet.

Lees verder...

Lieve Yaèll

Het is nu 4 maanden geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze prachtige zoon Yaèll Aiden.
Hoe gaat het nu, 4 maanden later?

Lees verder...

D-day! 29 november 2017...

Ik moet nog even plassen en besef op het toilet dat dit nu echt gaat gebeuren.

Lees verder...

Watermethode...

Daar is ie dan, de datum waarop het allemaal gaat gebeuren. 29 november 2017. Op deze datum zal ik dan mijn zoon ontmoeten. Mijn lieve mooie ieniemienie jongen.

Lees verder...

Vruchtwaterpunctie en the moment of truth...

Ik zie een aantal vrouwen lief over hun buik wrijven, ik vraag me af hoelang ik dit nog mag doen. Ik voel een traan over mijn wang lopen.

Lees verder...

A November to remember...

Het is een doorsnee woensdag. Jenoah is een halve dag naar school en ik heb even wat tijd met Jesiah. Ik ben hem net een schone luier aan het geven als ik zie dat mijn telefoon gaat. Anoniem. Ik neem nooit op als anoniem belt maar dit keer neem ik op.

Lees verder...

Zwanger..

Marcello en ik zijn een heerlijk weekend weg! We zijn namelijk 11 jaar samen en ons jubileum willen we altijd gezellig vieren. Dit keer zijn we een weekend naar Zwolle. Wat een heerlijke en gezellige stad. Omdat ik al even “overtijd” ben hebben we besloten dit weekend een test te doen.

Lees verder...

Lekker bijdehand..

Jeetje Jenoah heb je bananen in je oren?! roep ik in CAPSLOCK. “nee, POEP!” krijg ik terug
Dit soort opmerkingen krijg ik de laatste tijd steeds vaker naar mijn hoofd geslingerd.

Lees verder...

Autopech met twee kids HELP!

Daar stond ik dan met mijn twee kids langs de vangrail op de A8.
 
Ik had Marcello deze ochtend afgezet op Schiphol want die moest voor zijn werk naar Valencia. 
Heerlijk! Bijna thuis dacht ik nog. 

Lees verder...

Eten, eten en nog meer eten..

Eten, we doen het allemaal en hebben het vooral ook nodig. Maar bij ons in huis is het nogal doorgeslagen geloof ik en ik word er echt gek van.

Lees verder...

"Daar stond ik dan met 3 doosjes tampons in mijn handen” 

Afgelopen zaterdag stonden we met het hele gezin in het Kruidvat hier in het dorp.“WAUW mama!” Hoor ik door de winkel.

Lees verder...

SUPERHELD..

Ja hoor daar is hij weer, Spider-Man! Die zie ik tegenwoordig vaker door ons huis lopen dan zijn eigen kleine “ikke”

Lees verder...