Sunday Special – Vaderdag

Aankomende zondag is het natuurlijk Vaderdag! Heb je nog geen plannen en wil je lekker met the family de hort op, lees dan gauw verder.


Lekker naar de Boer

Wij vinden het super leuk om zelf groente en fruit te plukken en te zien waar ons eten vandaan komt. Vinden jij en je kids dit ook leuk? Bezoek dan aankomend weekend een biologische boerderij tijdens Lekker naar de Boer.  

Hier geven de boeren diverse rondleidingen en vertellen zij trots hun verhaal achter hun Boerderij.
Je kunt op de website opzoek naar een boerderij bij jou in de buurt. Super handig!


Fruittuin van West

Om even in de gezonde sferen te blijven kun je dit weekend ook terecht met de stoere vaders bij de Fruittuin van West. Hier organiseren zij leuke activiteiten voor Daddy’s met hun stoere kids. Zoals rijden met een heftruck en een kruiwagen parcours. Neem een kijkje op de site, en meld je aan!


Het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum organiseert dit jaar een Verrassingstour voor vaders. Van Rembrandts Nachtwacht tot een 20ste-eeuws vliegtuig en van Michiel de Ruyter tot de Waterloozaal. Hoe bijzonder is dit om samen met je kids te mogen zien en ervaren?! En als je dan toch de smaak te pakken hebt, kun je nog een rondvaart maken door Amsterdam. Kids vinden varen natuurlijk super spannend!

 

Houtfestival (Haarlem)

Heb je meer zin in theater, muziek, lekker eten en films? Ga dan naar het Houtfestival in Haarlem. Ontdek (Inter)nationale geluiden, beelden, geuren en smaken.


Een festival voor jong & oud (gratis entree). Ga je mee op reis met Maya? Zij zingt namelijk de wereld rond. Zij zingt, danst en trommelt er op los. Kids zijn haar favoriete publiek en neemt hen dan ook graag mee in haar fantasie. Klik hier voor het hele programma.


Een hele gezellige Vaderdag!

Liefs,
Des