Sunday Special – Pannenkoeken Paradijs

Als je op zoek bent naar een lekkere plek om te eten met het hele gezin, lees dan gauw verder. Want ik heb weer een toffe Sunday Special voor je. Een ware walhalla voor kids en dus ook voor jou!


ZOEKTOCHT
Een tijdje geleden waren Marcello en ik weer eens opzoek naar een leuk restaurant voor ons en de jongens. Bij deze zoektocht stuitte we op het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem! Of we go. Het was een regenachtige dag dus van buitenspelen kwam niet veel terecht, maar gelukkig kunnen kids hier ook binnen helemaal los gaan.

 

                        


SPEELPARADIJS

Het Pannenkoeken Paradijs is in 2016 geopend en ligt gelegen in het onlangs mooie en gerenoveerde Reinaldapark. Een heerlijke en groene omgeving.

In het restaurant is er een speelhoek speciaal voor de kleintjes. Maar beneden is er een super toffe en grote ruimte, de speelkelder, waar kids van alles en nog wat kunt doen. Denk aan sjoelen, tafelvoetbal, klimmen, bouwen, air hockey en nog veel meer. Wij zijn er vorige week, op Jesiah zijn verjaardag, ook weer geweest. Dit keer was het wel super mooi weer! We zaten heerlijk buiten op het terras en de boys vermaakten zich prima op de trampoline, het klimrek, schommel en het zandspeelgoed.

Lees ook;
De boys’ birthday party

 

     


PANNENKOEKEN

Natuurlijk hebben we er ook heeeerlijke pannenkoeken gegeten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het! Mocht je nu geen trek hebben in een pannenkoek, dan is er ook genoeg keuze voor iets anders. 

Ook voor een kinderfeestje kun je terecht bij het Pannenkoeken Paradijs.

Dus ik zou zeggen, go for it!

 

Pannenkoeken Paradijs
Reinaldapad 10
2033 SX Haarlem