SAMENWERKEN...

Review
Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met B Y • D E S. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe producten en diensten die passen bij mijn leven als mommy en vrouw. Kidsfashion en dan met name voor jongens word ik heel blij van! Dus mocht je denken dat jouw product of dienst past bij B Y • D E S mail me dan op des@bydes. Wellicht bloeit er dan wat moois op!


winactie

Heb je een idee voor een leuke winactie, laat het me weten! Ik vind het heel leuk om cadeautjes weg te geven. Whoop Whoop!

 


(Gast)Blogger
Ook sta ik open voor samenwerkingen met andere (gast)bloggers. Alleen maar leuk om te leren van elkaar en een breder publiek aan te schrijven. Heb je interesse in een samenwerking, mail gerust of neem contact op via Instagram

 


SAMENWERKINGEN
Naast mijn eigen blog, schrijf ik ook voor Mamaplaats. Mamaplaats is vóór en dóór moeders. Zij geeft moeders de kracht om dichter bij elkaar te komen en zo meer connected te zijn in een betekenisvolle community.

Ook schrijf ik zo nu en dan ook blogs voor Babymomtalk
Babymomtalk is een online community waar moeders hun ervaringen en tips kunnen delen. Tevens heb ik voor Babybytes gevlogt en geblogt. Zij zijn een online magazine met een heel actief forum en een blog.

 

          

BRANDS

Zij gingen je voor en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.