Cavia of voobips. Hoe noem jij het ‘down under” ?

 

Goed, ik woon zoals jullie weten, vooral met mannen in huis. En de kleine mannen zijn nogal op ontdekkingsreis in/op en rondom hun lijf. En dan met name het geslachtsdeel. Alles is heel grappig natuurlijk. Billen, piemels, poep en plas. Gortdroge humor, ik houd ervan. Er wordt op een dag dan ook regelmatig met “vleeswaren” in de rondte gegooid (nee niet letterlijk natuurlijk he). 

Piemels zijn gewoon piemels. Zo noemen we dat ook gewoon hier in huis. Maar meisjes hebben geen piemels. “Wat hebben meisjes mama?” Uhmmm…. Ja. Daar is DÉ vraag dan. Hoe ga ik het noemen. Vagina? Ik vind dat zo een stom en nietszeggend woord. Zo noem ik het zelf ook zelden. Ik heb ooit eens gezegd tegen Jenoah dat meisjes een poenie hebben. Daar ben ik zelf ook mee groot geworden, dus helemaal prima dacht ik.

Tot dat Jesiah een tijde geleden vroeg; mama ook een piemel? Waarop Jenoah heel hard riep “NEE JESIAH, MAMA HEEFT EEN PONY!”. Goed, is dus lekker blijven hangen kind.

Nu zul je je misschien afvragen waarom ik hierover schrijf. Nou, omdat ik heb gemerkt dat meerdere vrouwen hier mee “zitten”. En vooral omdat Marcello “het” van de week een naam gaf waarbij ik dacht; HIER TREK IK DE GRENS. Wederom vroeg Jesiah of mama een piemel heeft. Maar dit keer kreeg ik niet de kans om hem te beantwoorden. Dit keer vond Marcello het nodig mijn vajayjay aka poenie, MOSSEL te noemen. “Nee Jesiah, mama heeft een mossel” hoorde ik hem doodleuk zeggen. Reallllly babe? MOSSEL? Je zult begrijpen dat ik hem dit niet in dank afnam. Conclusie, ik noem “het” dus gewoon Poenie. Of Pony. Want van onderstaande benamingen werd ik ook niet heel gelukkig van. Maar goed, iedere vrouw geeft haar “beestje” een eigen naam. Dikke prima! Of dun.

Have fun!

 • vagina
 • roos
 • poes
 • mossel
 • preudemereu
 • plasser
 • voorbips
 • flamoes
 • voorbillen
 • poesje
 • poenie
 • poenanie/punani
 • halve kip
 • pruim
 • tut
 • muts
 • kruis
 • flut
 • cavia (ja echt!)
 • spleetje
 • onderkantje
 • foef
 • lipjes
 • muisje
 • vajayjay
 • bloempje
 • snee

 

En? Zat jouw match ertussen of mis je er nog een paar. Gooi ze in de groep.

 

Liefs,
Des