Over mij

 

 

 

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.

Ik ben Desi (oftewel Des) en ik ben moeder van drie jongens en een dochter. Jenoah van 5,5, Jesiah van 3,5 een prachtige vlinderzoon Yaèll en ons cadeautje Noé. Yaèll is na een zwangerschap van 18 weken, op 29 november 2017 in stilte geboren. Ook Jessie onze Engelse Bulldog hoort bij ons gezin, zij was tenslotte onze eerste “gezinsuitbreiding”. Wij wonen sinds 2016 in het mooie en gezellige dorp Wormer.
Ik ben opgegroeid in hartje Amsterdam, dus moest ik ook wel even wennen toen ik eerst in Zaanstad en 5 jaar later in Wormer terechtkwam. Samen met mijn partner in crime Marcello, zorgen we ervoor dat dit chaotische maar gezellige huishouden draaiende blijft.

We gaan er ook graag op uit en daarbij heb ik zondag uitgeroepen tot Family day. Op mijn blog heb ik dan ook de rubriek Sunday Special waar ik leuke uitjes en tripjes deel. Verder schrijf ik met een “knipoog” over hoe ik het leven als moeder ervaar en “gewoon” over mijzelf, want ik ben meer dan alleen moeder. Ik deel veel hiervan op Instagram (neem gerust een kijkje on the feed). Ik ben heel graag creatief bezig en ben ik mezelf naast schrijven ook aan het ontwikkelen op het gebied van Video editing. Ook staat het schrijven van een kinder-/prentenboek hoog op mijn verlanglijstje!

Veel leesplezier!

Liefs,
Des