De Boys’ birthday party!

Zo ben je druk met de voorbereidingen van de verjaardagen, traktaties maken, boodschappen doen, het tuinfeest en de cadeautjes scoren. En nu is het alweer voorbij. Mijn jongens zijn inmiddels vijf en drie. In deze blog deel ik hoe het was en wat voor leuke cadeautjes de boys hebben gehad.

 

DOLFJE
11 juli 2018. Onze lieve,  wolf in schaapskleren, Dolfje (Jesiah wordt tegenwoordig namelijk wakker als huilende weerwolf, iets met teveel naar Dolfje Weerwolfje kijken) is jarig. Drie jaar. Zodra Jesiah ‘s ochtends beneden komt staat er een groot pakket op hem te wachten. Hij is tegenwoordig dol op tekenen (het liefst op iets wat niet mag, muren ofzo) dus hebben we hem een krijt en tekenbord gegeven. Top cadeau dus, als zeg ik het zelf. We eindigde de dag in Haarlem, bij het Pannenkoekenparadijs. Heerlijk eten en de kids kunnen zich er zowel binnen als buiten helemaal uitleven. 

 

               


Lees ook de Sunday Special;

Pannenkoeken Paradijs


EMO

13 juli 2013, Jenoah Brooklyn maakte mij voor de eerste keer moeder! En nu, op vrijdag de 13e 2018, ben je al vijf. Hoe dan? Ik vind het soms echt een beetje eng dat de tijd zo snel gaat, alsof alles voorbij vliegt en je de helft mist ofzo. Op deze dagen kijk ik dan ook graag terug naar alle mooie momenten van de afgelopen jaren. Mijn baby’s zijn jongens, stoere grote jongens. Drie keer knipperen met je ogen en ze zijn het huis uit (lekker hysterisch weer Des). Emo moeke hier hoor. Ook voor Jenoah staat er deze ochtend een cadeau te wachten. Hij heeft dan ook weinig geduld meer en rukt het papier open. Voor hem een nieuwe uitdaging, de step! Meneer heeft vandaag dubbel feest, jarig + trakteren op school en zomerfeest! Marcello en ik bleven op school tot zijn feestje afgelopen was. Zo leuk en bijzonder om hem zo te zien in de klas. Dit eerste schooljaar heeft hij helemaal zijn draai gevonden (binnenkort meer over zijn eerste schooljaar). Uber-mega-trots ben ik op hem.

 

              

 

TUIN PARTY
Er zit dus maar 1 dag tussen hun bday en daarom vieren we de verjaardagen tegelijk. Ik ben er blij mee want dan heb je die “stress” maar één keer in het jaar en kun je er één groot gezellig feest van maken. Ik ben dan ook zo een moeke die al weken van te voren bezig is met de verjaardagen. Alles komt er in mijn hoofd op. Denk aan locatie, taart, cadeautjes, decoratie, traktaties voor op school en de opvang en bedank zakjes voor de kindjes die op het feestje zijn geweest? En wat in mijn kop zit, zit niet in mijn kont. Dus. Ik wil dan ook alles uit de kast trekken zodat de boys een leuke dag hebben, hashtag making memories weet je.

Omdat we de tuin onlangs hebben gepimpt hadden we, na lang wikken en wegen, besloten er een tuin party van te maken! Zo fijn om eindelijk, na twee jaar, onze tuin te kunnen gebruiken. Ik had er helemaal zin in deze te versieren en onze lieve vrienden familie te verwelkomen. Slingers, ballonnen, decoratie, muziek, kannen met limonade, lekkere hapjes en het zonnetje.

 

           

 

Lees ook:
Tuin Pimpin’


PARTYPLANNER

Ik nam mijn taak als partyplanner natuurlijk heel serieus, bedacht een thema en ging als een wilde op zoek naar de leukste versiering, taart, cadeaus, lekkere hapjes, huurde tafels en spellen. Het thema was “let’s explore” en dus wilde ik alles in het groen, geel en bruin. Makkelijke kleuren ook middenin de zomer (not). Ik kwam al gauw terecht op de website van Partydeco en heb daar wat leuke dingetjes besteld. Ook de action, de Hema en mijn dozen met kerstversiering kwamen goed van pas.

 

       

CADEAUS

Op de vraag; Des, heb je nog cadeautips voor de jongens? Moet ik altijd even nadenken. Super lief als men al een cadeautje meeneemt en de jongens vinden alles eigenlijk wel leuk. Ik zelf vind duur- en leerzaam speelgoed heel nice, maar de jongens denken daar soms net iets anders over. Maar goed het is weer gelukt dit jaar. De boys zijn gruwelijk verwend en heel happy met alles! Ze hebben er beide weer een speelgoedwinkel bij en dus kunnen we al het (oude) speelgoed weer gaan uitzoeken, opruimen, weggooien of weggeven.

Het was een super gezellige, zonnige en feestelijke middag. Alleen maar leuke mensen, lekkere hapjes en natuurlijk een drankje(s). Op naar volgend jaar!