Mommy’s dit zijn dé trends voor de kids

 

2018 staat in het teken van gezond, duurzaam en neutrale kleuren.
Ik word er in ieder geval heeeel blij van en zet dan ook graag een aantal van deze trends op een rijtje.

 

Houten speelgoed
Ik ben altijd al fan geweest van houten speelgoed. Het gaat lang mee, maakt vaak geen geluid (heel belangrijk) en is niet zo hysterisch. Houten speelgoed wordt dus populairder. Vooral houten treinen, auto’s, puzzels, fietsjes poppenwagens en nog veel meer. Super leuk en stoer voor de jongens maar ook zeker voor meisjes. 

Voor de leukste en hipste houten artikelen ben je bij HIP & HOUT aan het juiste adres. Zij hebben een ruim assortiment aan speelgoed, (kraam)cadeautjes en deco artikelen. Zij zijn tevens de bedenker van de geboorte toren. Hoe leuk!


bron: www.hipenhout.nl                                                        bron: BYDES

 

Pom poms
Ik heb al een tijdje de papieren variant hangen in de kinderkamer (ja ook voor jongens). Maar pom poms worden toch dé accessoire van dit jaar. Deze fleurige bolletjes zie je dan ook overal in terug, denk aan kinderkamers, kleding, sleutelhangers, dekentjes, vloerkleedjes, decoratie en nog veel meer. Ze zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten.

                                                                                         bron: Sweet Poom

 

Neutrale kleuren in de kinderkamers
Ik hou ervan. Geen felle en drukke kinderkamers maar rustige kamers met veel natuur- en pasteltinten. Frisse vrolijke tinten die goed te combineren zijn. Je denkt vaak meteen aan een zoete suikerspin kamer maar kan ook zeker goed in combi met een stoere wat donkerdere kleur. Pastel met vintage touch, daar word ik echt blij van! Check deze kamer hieronder. TE leuk!

                                                                                            bron: Meubeltrack

Hutten en tipi’s
Kids vinden het super leuk om hutten te bouwen. Ik deed dit vroeger zelf ook. Dekens en kussens over tafels en stoelen heen en hoppa mijn tent stond. Gelukkig worden tenten steeds meer onderdeel van de kinderkamer. Zo ook de tipi, deze was in 2017 al erg populair maar blijft gelukkig ook in 2018 erg geliefd.

                               
                             bron: Babypark                                                                       bron: Pinterest


Muurstickers

Deze zijn niet helemaal nieuw maar worden wel steeds populairder. Hoe leuk en handig, geef de muur een leuke basiskleur en de stickers doen de rest. Muurstickers zijn niet alleen cool maar ook makkelijk te verwijderen en te vervangen. Zo is de babykamer in een handomdraai omgetoverd tot een hip en trendy kinderkamer. Jenoah zijn kamer is nog in SUPER HERO style, maar hij wil graag wat anders. Wij gaan dus gauw opzoek naar iets nieuws. Ik ben fan.

                                                                                           bron: BYDES

Baby-Spa
Ik ben dol op een dagje Wellness, heerlijk een dag relaxen met een heerlijke massage en lekkere kruidenbaden. Weer helemaal ontspannend thuiskomen. Hoe leuk en bijzonder is het dan dat je nu ook je baby kan laten genieten van een ontspannen momentje met zijn ouders. De Baby-Spa is speciaal ontwikkeld voor baby’s tussen 0 en 6 maanden en stimuleert de ontwikkeling van je baby. Bij Newborn-Spa in Almere kun je terecht voor hydrotherapie en babymassage. In de badjes, speciaal ontwikkeld voor baby’s, kan je kindje door middel van de drijfringen veilig en zelfstandig bewegen in gezuiverd, chloorvrij en warm water. Het resultaat na een dagje Baby-Spa, een vrolijke ontspannen baby en niet te vergeten een blije mama.


bron: Newborn Spa

 

Milieuvriendelijk
Je ziet steeds meer duurzame producten. Dit zie je ook dit jaar terug bij baby- en kinderproducten. Denk hierbij aan speelgoed en kleding, maar ook de luiers en doekjes gaan gelukkig met deze trend mee. 

 

Babyvoeding
Duurzaam wordt niet alleen populairder bij speelgoed en kleding maar ook in babyvoeding zie je dit terug. We maken steeds vaker onze eigen verse babyvoeding. Bijvoorbeeld een venkel-wortel puree. Mixen, pureren en verpakken maar. Niet alleen gezond maar ook tijdbesparend. 

                                                                                          bron: AH

Waar wordt jij echt blij van? Of heb je nog leuke tips en andere trends die we niet mogen missen?

Let me know!

Liefs,
Des