Dé kinderkleding musthaves Spring/Summer

 

Yeah! Het is weer zover. De SPRING & SUMMER collectie ligt weer in de winkels en ook online zie ik al veel leuke printjes en vrolijke kleuren voorbij komen!

Ik word hier zo blij van, ik weet dan namelijk dat we qua weer, de goede kant op gaan. Het is weer langer licht, de vogeltjes fluiten, de bomen en bloemen staan weer in de bloei, geen dikke winterjassen meer aan en mijn humeur is dan ook altijd meteen een stuk beter. “Voorjaar here we come!” Ik hou er van.

Om in de stemming te komen, laat ik je graag zien wat dé Kinderkleding trends van aankomend seizoen zijn. Sommige trends herken je terug van vorig jaar en andere zijn helemaal Hip & Happening en nieuw dit jaar.

 

PRINTJES
Ik word heel blij van printjes en combineer deze dan ook graag met elkaar. Dit seizoen voeren vooral de culturele en subtropische prints de boventoon. Prints van verschillende landen en culturen, denk hierbij aan etnische prints en mooie felle kleuren. Ook zien we veel natuurtinten terugkomen met veel vrolijke tropische prints. Qua kleuren moet je vooral aan groentinten denken.

 
BY•DES                                                                                                   


NATUURTINTEN
Deze zijn niet geheel nieuw maar de natuur- pasteltinten zie je ook dit jaar weer veel terugkomen. Denk aan de kleuren wit, groen, blauw en lichtroze. Mooie zachte kleuren die je makkelijk kunt combineren. Zowel voor de boys als voor de girls. Ook de leger trend zet door. Je ziet dit vooral terug in de kakikleurige en groene jassen en natuurlijk legerprintjes.

 
BY•DES 


NAVYSTYLE

Streepjes zien we elk jaar wel terugkomen. Horizontaal, verticaal, brede e
n smalle streepjes. We raken hier niet op uitgekeken. Makkelijk te combineren met andere printjes en je kunt het zowel casual als netjes dragen. De traditionele zee blauwe kleur heeft dit jaar plaatsgemaakt voor een iets zachtere meer vervaagde navy kleur. Ook de kleuren rood-wit-blauw zie je veel terug dit seizoen.


BY•DES 


ABSTRACTE VORMEN & FELLE KLEUREN
Dé musthave en nieuw dit seizoen zijn de abstracte/grafische figuren en felle kleuren. De abstracte figuren zorgen ervoor dat kinderkleding een iet wat artistieke “touch” krijgt. Ik vind het leuk! Weer eens wat anders dan die zoete afbeeldingen en kleuren.


River Island


SPORTY
Mijn jongens zijn fan van deze trend. Heerlijke jogpants en joggingbroeken. Kleding dat geïnspireerd is op sportmode. Ze kunnen zich hierin heerlijk bewegen zonder dat het in de weg zit.


River Island                                                                        River Island

 

Waar worden jij en je kids blij van dit seizoen?

Liefs,
Des