Cadeautip voor de feestdagen

 
 
De donkere dagen zijn weer aangebroken, de kaarsjes kunnen gezellig weer aan en Sinterklaas is weer in het land. Voor je het weet is het pakjesavond of zijn we de kerstboom alweer aan het optuigen. Heerlijke dagen!
Gezellig eten (heel veel eten), spelletjes avonden en natuurlijk cadeautjes!
 
 
Cadeautjes!! HELP. Wat zal ik dit jaar kopen voor mijn lieve familie en vrienden?
Ik vind het altijd leuk iets te geven met een mooie betekenis.
 
 

Gelukkig kwam daar de Fotofabriek op mijn pad, waar ik iets heel leuks heb gevonden. Foto's op hout!
 
Dit moest ik proberen. Weer eens iets anders dan canvas of een foto album. Ik ben meteen opzoek gegaan naar een mooie foto van onze jongens. Het is een foto geworden van onze prachtige vakantie naar Suriname afgelopen april.
 
 
Een mooie foto, een mooie herinnering en een mooi product. Ik ben heel blij met het resultaat en ik wil dit dan ook graag met jullie delen. Het is super makkelijk te bestellen en snel in huis!
 
 
 
 
 
Dus mocht je opzoek zijn naar een persoonlijk cadeau neem dan een kijkje op deze pagina.
 
Heel veel plezier! En vast hele fijne feestdagen vol met gezelligheid en leuke cadeaus.
 

Liefs,

Des
 
 
Deze post is ontstaan door een samenwerking met de Fotofabriek.